Wat een geweldige initiatieven ontstaan er in deze crisistijd! #Steunuwlokaleondernemers is daar één van. Je kunt lokale ondernemers steunen door hun producten af te nemen i.p.v. te bestellen bij de grote landelijke ketens.

Steun uw lokale ondernemer

Ook ik support mee en probeer bij zoveel mogelijk bedrijven en winkels in mijn omgeving te kopen en diensten af te nemen. Zo heb ik een lokale tuinman, doe ik boodschappen bij de lokale bakker en kaasboer (zitten tegenover elkaar in dezelfde straat) en bestel ik eten bij restaurant Edesproeflokaal of Pizzeria Mario.

Ook ik ben een lokale ondernemer

Als recruiter verkoop ik diensten, ook lokaal! Ik werk samen met bedrijven uit mijn regio en collega recruiters. Als ik dan al die aanbestedingen zien vanuit de gemeenten, provincies, etc., denk ik…..dat kan ook anders. Waarom niet gebruik maken van locals? Want wij kunnen dat werk net zo goed doen, zijn heel flexibel en eager. Juist omdat het in onze omgeving is, waar wij ons netwerk hebben.

Dus ik daag jullie uit: steunen jullie mij ook? Ben benieuwd waar ik jullie mee kan helpen..

 

Liefs Petra