Later als ik groot ben. Dat vond ik altijd lastig te beantwoorden toen ik klein was; kleuterjuf, bij de TV, actrice, journalist, in het buitenland werken…Regelmatig denk ik nu, had ik toen maar geweten wat ik nu weet!

Veel mensen hebben een opleiding gedaan. Ze wisten toen precies wat ze wilden worden, en blijken nu iets totaal anders te doen. Ik ook!

Na jaren bij verschillende opdrachtgevers gewerkt te hebben, besloot ik in 2016 om mijn eigen bedrijf op te richten. Ik ben misschien niet de meest doorsnee recruiter, maar dat is juist mijn unique selling point. Het verhaal achter de mens te weten te komen, met breed en soms anders denken, waar kom je dan uit? Bij het verhaal onder de ijsberg met uiteindelijk een mooie match voor alle partijen. Een win-win situatie. Dit zet ik graag voor je in als mens, recruiter en business partner.

 

‘Ik ga voor een duurzame relatie, een baan of klant voor de langere termijn. Het opbouwen van mijn netwerk waar ik zuinig op ben maar wat ik ook graag wil delen. Als ik iets kan doen om iets te verwezenlijken dan ga ik daarvoor.’

CONTACT

Petra Barten
Searching | Matching | Consulting
Ede

0651750898
contact@petrabarten.nl

VOLG ME OP SOCIAL MEDIA