Later als ik groot ben, dat vond ik altijd lastig te beantwoorden toen ik klein was; kleuterjuf, bij de TV, actrice, journalist, in het buitenland werken…

Regelmatig denk ik nu, had ik het toen maar geweten wat ik nu weet!

Veel mensen hebben een opleiding gedaan, wisten precies wat ze wilden worden en blijken nu iets totaal anders te doen. Ook ik! Dat heet ontwikkelen en dat is goed.

In 2001 heb ik de overstap gemaakt van producten naar dienstverlening. Het was een onvermijdelijk, innerlijk verlangen om met mensen bezig te zijn. Dus heb ik op mijn 31e de stap in de uitzendbranche gezet. Zo is mijn carrière in de Human Resources gestart!

Tijdens mijn recruitment opdrachten bleek; veel bedrijven hebben toch bepaalde ideeën hoe men zijn recruitment/ HR-proces wil inrichten? Die ideeën heb ik zelf ook! Ik durfde niet zo goed. Mijn angst om ‘alleen te werken’ en ‘kan ik het wel’, waren mijn beste vrienden. Maar ik dacht het is nu of nooit, als ik het niet probeer dan zal ik het nooit weten. Ik durf nu volmondig te zeggen: ik kan een goede match maken!

Intuïtieve ontwikkeling

Mijn intuïtieve ontwikkeling heeft me in dit proces geholpen. Op Wikipedia staat te lezen dat Intuïtie ook soms wordt omschreven als een andere vorm van denken of handelen, waarbij het gevoel mede bepalend is voor het verloop. Dat heb ik dus ook, niets menselijks is mij vreemd. Het loopt zoals het loopt, in een flow komen of zijn.

Het blijft wel mensen werk, recruitment. Dus het onderbuik gevoel, levenservaring, Intuïtie, niets zweverigs aan maar juist heel down to earth, is mijn mening.

Misschien ben ik niet de meest doorsnee recruiter maar dat is juist mijn unique selling point. Het verhaal achter de mens te weten te komen, met breed en soms anders denken, waar kom je dan uit? Bij het verhaal onder de ijsberg met uiteindelijk een mooie match voor alle partijen. Een win win situatie. Dit zet ik graag voor je in als mens, recruiter en business partner.

 

Ik ga voor een duurzame relatie, een baan of klant voor de langere termijn. Het opbouwen van mijn netwerk waar ik zuinig op ben maar wat ik ook graag wil delen.

Als ik iets kan doen om iets te verwezenlijken dan ga ik daarvoor.

 

Heb jij zin in een nieuwe uitdaging?!

CONTACT

Petra Barten
Searching | Matching | Consulting
Ede

0651750898
contact@petrabartenconsulting.nl

 

VOLG ME OP SOCIAL MEDIA