Later als ik groot ben, dat vond ik altijd lastig te beantwoorden toen ik klein was; kleuterjuf, bij de TV, actrice, journalist, in het buitenland werken…

Regelmatig denk ik nu, had ik het toen maar geweten wat ik nu weet!

Veel mensen hebben een opleiding gedaan, wisten precies wat ze wilden worden en blijken nu iets totaal anders te doen. Ook ik! Dat heet ontwikkelen en dat is goed.

In 2001 heb ik de overstap gemaakt van producten naar dienstverlening. Het was een onvermijdelijk, innerlijk verlangen om met mensen bezig te zijn. Dus heb ik op mijn 31e de stap in de uitzendbranche gezet. Zo is mijn carrière in de Human Resources gestart!

Tijdens mijn recruitment opdrachten bleek; veel bedrijven hebben toch bepaalde ideeën hoe men zijn recruitment/ HR-proces wil inrichten? Die ideeën heb ik zelf ook! Ik durfde niet zo goed. Mijn angst om ‘alleen te werken’ en ‘kan ik het wel’, waren mijn beste vrienden. Maar ik dacht het is nu of nooit, als ik het niet probeer dan zal ik het nooit weten. Ik durf nu volmondig te zeggen: ik kan een goede match maken!

Intuïtieve ontwikkeling

Mijn intuïtieve ontwikkeling heeft me in dit proces geholpen. Als intuïtief coach gaf ik al regelmatig readings aan klanten. Waarom durfde ik dat wel en recruitment niet? Terwijl ik mijn gave daar juist heel goed voor in kan zetten. Niets zweverigs, maar juist heel down to earth. En toen vond ik mijn Unique Selling Point: mijn intuïtie. Dat is mijn kracht, die ik graag voor jou inzet.

 

Ik ga voor een duurzame relatie, een baan of klant voor de langere termijn. Het opbouwen van mijn netwerk waar ik zuinig op ben maar wat ik ook graag wil delen.

Als ik iets kan doen om iets te verwezenlijken dan ga ik daarvoor.

 

Heb jij zin in een nieuwe uitdaging?!

CONTACT

Petra Barten
Searching | Matching | Consulting
Ede

0651750898
contact@petrabartenconsulting.nl

 

VOLG ME OP SOCIAL MEDIA