Is er op korte termijn een nieuwe werknemer nodig? Bijvoorbeeld door groei van de organisatie? Of ter vervanging van een collega? Kortom, heb je hulp nodig met recruitment? Dan kan ik je verder helpen!

Ik ben Petra Barten, ruim 20 jaar werkzaam in de HR-branche. Ik help jou bij het vinden van de ideale kandidaat voor de vacature, zowel in loondienst als ZZP’ers. Door mijn grote netwerk lukt het mij vrijwel altijd om gemotiveerde kandidaten te linken aan de juiste organisaties en vacatures.

In 2001 heb ik de overstap gemaakt van producten naar dienstverlening. Het was een onvermijdelijk, innerlijk verlangen om met mensen bezig te zijn. Dus heb ik op mijn 31ste de stap in de uitzendbranche gezet. Zo is mijn carrière in de Human Resources gestart.

Tijdens mijn recruitment opdrachten bleek; veel bedrijven hebben toch bepaalde ideeën hoe men hun recruitment/HR-proces wil inrichten? Die ideeën heb ik zelf ook! Ik durfde niet zo goed. Mijn angst om ‘alleen te werken’ en ‘kan ik het wel’, waren mijn beste vrienden. Maar ik dacht, het is nu of nooit! Als ik het niet probeer, dan zal ik het nooit weten. Ik durf nu volmondig te zeggen: ik kan een goede match maken!

 

Branches

  • HR/Recruitment
  • Logistics
  • Management support
  • Facility management
  • Financiële dienstverlening
  • Maatschappelijke dienstverlening
  • Sales
  • ICT

Samenwerken

Voordat we gaan samenwerken, hebben we een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierbij kijken we samen waar je tegenaan loopt, waar je naar op zoek bent, wat er beter kan en waar ik hulp kan bieden.

Als we gaan samenwerken, start ik met het benaderen van mijn eigen netwerk en database. De kandidaten die ik vind, screen ik uitgebreid door middel van een interview. Van de herkomst tot hobby’s, de passie en wat iemand meeneemt aan kennis en kunde. Het matchen van het menselijke aspect is hierbij mijn drijfveer. Binnen 1 maand lever ik 2 passende kandidaten. Naast de CV’s en referenties, ontvang je van mij een kort verslag van mijn bevindingen. Deze zal ik tijdens een telefonische call toelichten.

Ik werk op basis van no cure, no pay. Bij mij betaal je vooraf geen fee. Je betaalt pas na 1 maand proeftijd.

 

Selectie op competenties én karakter

Een goede klik is minstens zo belangrijk als de kennis en kunde van jouw nieuwe werknemer. Met mijn selectie sluiten niet alleen de competenties van de kandidaat aan op jouw verwachtingen en wensen, maar kijk ik ook of de nieuwe werknemer prettig in het team past, voor nu en in de toekomst. Kortom, ik ga voor een duurzame match!

CONTACT

Petra Barten
Searching | Matching | Consulting
Ede

0651750898
contact@petrabarten.nl

VOLG ME OP SOCIAL MEDIA