Noodgedwongen ben ik door manlief van onze gezamenlijke werkplek verdreven. Dus hierbij toon ik je trots mijn hippe sta-zit-plek. Een sta-tafel uit de berging (normaal voor verjaardagen) met barkruk en een bureau met verstelbare kruk. Er is geen stoel meer in huis, dus dan maar de pianokruk. Het is wel helemaal van deze tijd met ‘het zitten is het nieuwe roken’.

Uitnodiging voor de opening

Uiteraard wil ik mijn enthousiasme voor mijn nieuwe werkplek graag met je delen. Dus hierbij wil ik je graag digitaal uitnodigen voor de officiële opening. Via Skype of Whatsapp nodig ik je uit voor een ‘grande tour’ en hef ik graag samen met jou het glas (of de koffie) op een positieve uitkomst voor mensen die het momenteel moeilijk hebben.

Wat als je werk stopt door een tijdelijk of flexcontract?

Luisterend oor nodig?
Ook ik ben er voor jou. Natuurlijk weet ik niet of ik je kan helpen, maar ik kan wel naar je luisteren en met je meedenken. Wellicht kan ik mijn enorme netwerk voor je inzetten of helpen met meedenken voor een andere werkrichting. Juist als je nu thuis zit, kan je de tijd wellicht gebruiken voor omscholing.
 
Ik ben benieuwd naar je verhaal!

 

Liefs Petra