We mogen weer!

Jaa, we mogen elkaar weer ontmoeten, koffie drinken, praten, luisteren en weer live met elkaar werken.

Vorige week was ik in Zaltbommel, hier zag ik dit beeld op de Waalkade, het beeld geeft de waterhoogte aan die Zaltbommel kan hebben totdat  Zaltbommel natte voeten krijgt!

Ik ben een beelddenker en zag dit beeld dus anders, mijn beeld is dat de jongen wijst, in de, misschien wel, juiste richting! De juiste richting voor jou?!

 

Sta je met de voeten in het water?

Iedereen heeft in zijn carrière een keer het moment dat je toe bent aan een nieuwe uitdaging.

Met het huidige vacatureaanbod merk ik dat veel mensen die ik spreek, geen idee hebben welke functie bij ze past.  Ik help je graag verder, de goede richting op! Door mijn grote netwerk lukt het vrijwel altijd om je te linken aan de juiste mensen, organisaties en passende vacatures. Ook in samenwerking met collega’s die dezelfde passie hebben, het gaat om het verbinden van mensen. Matchen is een vak.

 

Zie jij door de bomen het bos niet meer?

Dan zou ik je graag willen helpen. Ik geef graag richting aan klanten en kandidaten, voor hun bedrijf met de goede match, maar dus ook voor de juiste richting voor een nieuwe functie of uitdaging.
Als persoonlijk recruiter kan ik jou, als zoekende naar die ene toffe uitdaging, helpen de juiste weg te vinden. Of je nou op zoek bent naar een andere werkgever of nieuwe job, een functie met een upgrade of misschien ben je net klaar met je studie en weet je niet goed wat je nu precies wil.

Ik ga graag de uitdaging met je aan om je richting te geven wat past bij jou. Ik maak samen met jou een plan van aanpak door met elkaar in gesprek te gaan. Goed luisteren is het het halve werk.

Ik ben ook maar een mens dus soms lukt het niet met die ene gave uitdaging te vinden. In ieder geval geef ik je een richting en kan je verder moeiteloos door het bos van vacatures de juiste weg vinden.

Geef het zoeken uit handen en zet een recruiter in je netwerk, PBC dus!

 

 

Liefs Petra