Veel werknemers houden van veiligheid en blijven daarom (te) lang in hun functie ‘hangen’, terwijl de verveling en frustratie zich opbouwt. Zo onnodig, want voor iedereen is er die geweldige functie te vinden waar je perfect past. En die veiligheid is tegenwoordig ook maar ‘schijnveiligheid’, want vast contract of niet, als je eruit moet, vlieg je er toch uit.

JA MAAR

…. dan heb ik geen vast contract.

…. dan ga ik misschien minder verdienen.

…. dan moet ik weer helemaal opnieuw beginnen.

…. wat als ik het toch niet leuk vindt?

MAAR

…. wat nu als de functie precies is wat je zoekt?

…. wat als je weer plezier krijgt in je werk?

…. wat als je elke dag weer fluitend naar je werk gaat en vrolijk vol energie thuis komt?

…. wat als je weer doorgroeimogelijkheden krijgt en je je verder kunt ontwikkelen?

HOE?

In mijn optiek zijn er geen redenen om niet over te stappen. Je moet alleen de eerst stap zetten. En daar kan ik je bij helpen, zodat jij je over je bezwaren heen kan zetten. Zo kijken we samen naar functies die bij je passen of passies waar jij gelukkig van wordt. Ik help je bij je zoektocht, bij de sollicitatie en bij de onderhandelingen.

Dus, geen reden om niet over te stappen! Bel je me?

 

Liefs Petra