Inside Sales Manager

Ben jij die betrokken collega? Die verbinder met een winnaarsmentaliteit? Wij zijn op zoek naar een Salesmanager die zin heeft om vol enthousiasme en ambitie aan de slag te gaan met het aansturen van een team van Franchisenemers.

Jouw rol als Salesmanager

Als Salesmanager ben je een belangrijk onderdeel van het Commercieel Managementteam. Je bent verantwoordelijk voor het functioneren van een team van Franchisenemers en Accountmanagers, inclusief het behalen van geformuleerde doelstellingen (targets). Jij bent intern het commerciële aanspreekpunt voor jouw Franchisenemers, jouw accountmanagers en voor alle andere betrokkenen op de verschillende afdelingen. Jij informeert hen over de prestaties van de aan jouw rapporterende teamleden. Als Salesmanager rapporteer jij direct aan de directie.

Taken

  • Je bent verantwoordelijk voor het resultaat van de regiotargets;
  • De dagelijkse aansturing van Franchisenemers voor alle commerciële zaken is jouw focuspunt;
  • Je stuurt op een betrouwbare en correcte forecast en salesfunnel in overeenstemming met de gemaakte jaarafspraken van de Franchisenemers;
  • Je zorgt voor indirecte aansturing in het laten aansluiten van marketing-, support- en productmanagementactiviteiten;
  • Daar waar nodig onderhoud je zelf actief contacten met (grotere) klanten in het kader van klanttevredenheid en/of het bespreken van escalaties;
  • Je signaleert kansen en bedreigingen in de markt en anticipeert hierop.

 

 Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een representatieve en commerciële Salesmanager die kan meepraten op klantniveau. Daarnaast verwachten wij dat je voldoet aan onderstaande functie-eisen:

  • Je bent ondernemend en resultaatgericht;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt aantoonbare ervaring in de Telecom- en/of ICT-markt;
  • Je past bij de kernwaarden van INTO: ambitie, toegankelijk en betrokken.

 

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is de grootste leverancier op het gebied van telecommunicatie en de digitale werkomgeving voor ondernemend Nederland. Zij begeleiden organisaties om de juiste keuze te maken bij de huidige technologische ontwikkelingen, en die van de toekomst. Dat doen ze door zorgvuldig samengestelde diensten en oplossingen aan te bieden op het gebied van telecom en de digitale werkplek, inclusief adoptie, beveiliging en support.

Dit bedrijf baseert deze oplossingen altijd op bewezen technologie van onder andere Microsoft en de bekendste telecomproviders. Samen selecteren zij welke oplossing bij de organisatie past. Hierbij staan een helder advies en toegankelijkheid centraal. Dit bedrijf laat ondernemend Nederland slimmer samenwerken dankzij de nauwe samenwerking met haar partners en 35 krachtige franchiseondernemers. Zij werken verspreid door heel Nederland zodat er altijd iemand in de buurt is voor het juiste advies.

Heb je een vacature of profiel gezien dat je aanspreekt?

Neem gerust contact met me op en ik hoop dat we wat voor elkaar kunnen betekenen! Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

14 + 4 =

Of bel: 06 51750898