Campagne Manager B2B

Dit bedrijf is op zoek naar een Campagne Manager B2B! Beschik jij over een flinke bak ambitie, ben je commercieel ingesteld en ga jij altijd voor het best mogelijke resultaat? Weet je daarnaast overzicht te bewaren en sterke campagnes op te zetten en deze te managen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Campagne Manager B2B ben je verantwoordelijk voor de opbouw, de coördinatie en de uitvoering van concrete marketingacties. Hierbij werk je nauw samen met Sales Management. Op basis van jouw campagnes zorg je er namelijk voor dat salesconversies worden gehaald.

Taken

 • Je draagt zorg voor de opzet, ofwel de ‘design-fase’, van de campagnes. Hierbij fungeer je als projectmanager. Content en data weet je goed te managen, zodat je tijdig budgetten accordeert en inkopen organiseert.
 • Je bent verantwoordelijk voor het plannen en uitvoeren van campagne-acties, waarbij je de juiste coördinatie doorvoert op verschillende afdelingen. Zo leiden jouw acties tot het maximale resultaat.
 • Lopende campagnes worden nauw in de gaten gehouden door jou. Je weet tijdig te signaleren en/of bij te sturen op lopende campagnes wanneer dit nodig is.
 • Afgeronde campagnes kun jij zodanig evalueren dat je hier lessen en nieuwe inzichten uit kunt halen. Deze inzichten neem je altijd mee in volgende campagnes.
 • Je stelt correcte en overzichtelijke rapportages op aan de hand van jouw campagnes, waarbij cijfers en trends zichtbaar zijn van uitgevoerde/lopende campagnes. 
 • Jij bent eindverantwoordelijke voor het beheren en het aanleveren van (wekelijkse) KPI’s ten behoeve van diverse campagnes aan het Sales Management.

 Functie-eisen

 • Jij bent een winnaar die mee wil spelen op het hoogste niveau. Je gaat voor resultaat en weet mensen te enthousiasmeren!
 • Je houdt van diversiteit. Een baan waarbij iedere dag anders is deins jij niet voor terug, want je schakelt snel, bent oplossingsgericht en weet zaken goed te managen.
 • Je bent kritisch en ziet overal mogelijkheden in. Dankzij jouw pro activiteit zie jij kansen en grijp je ze!
 • Kennis over de telecom- en IT-branche is een pré.
 • Je beschikt over minimaal vijf jaar relevante werkervaring op dit gebied om deze taak te kunnen vervullen. Mocht jij hier anders over denken? Dan ben je welkom om ons te overtuigen!

 

Wat bieden zij jou

 • Zij zijn een jonge organisatie vol toegankelijke, betrokken en ambitieuze collega’s die iedere dag het beste uit zichzelf en het team willen halen.
 • Dit bedrijf is de grootste leverancier en toonaangevende dienstverlener van ICT-diensten aan Business partners en eindgebruikers in de Nederlandse markt. 
 • Een marktconform salaris, flexibele werktijden én een Microsoft Surface laptop van de zaak!
 • Gezellige uitjes, borrels en zelfs een bedrijfsbootcamp (wanneer corona dit weer toelaat uiteraard)!

 

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is a leading company in digital solutions. Zij ondernemen zonder grenzen en willen winnen; altijd en met alle merken. Dagelijks zetten zij zich in voor onze klanten en partners in de Telecom en IT markt. Dat doen zij samen met de merken INTO Telecom & IT, Connectivity Factory, Telecombinatie en Welcom. Bij voor zowel consumenten als zakelijke relaties.

Bij dit bedrijf doe je ertoe! Ieder binnen zijn gebied, ieder op zijn manier, waardoor ze authentiek blijven. Ze geloven in de kracht van de combinatie van technologie en de mens. Ze laten de technologie voor zich werken, maar het zijn hun mensen die het verschil maken. Iedere dag opnieuw, zodat zij klaar zijn voor de wereld van vandaag én morgen. Kom jij de teams versterken?

Heb je een vacature of profiel gezien dat je aanspreekt?

Neem gerust contact met me op en ik hoop dat we wat voor elkaar kunnen betekenen! Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

12 + 9 =

Of bel: 06 51750898