Accountmanager Telecom en IT

Komt jouw commerciële toptalent het beste tot zijn recht in een dynamische wereld waarin technologische ontwikkelingen sneller gaan dan ooit? Ben jij die ambitieuze ondernemer die dit bedrijf kan helpen bij haar groei? Inspireer je anderen met je positieve en constructieve werkhouding? Dit bedrijf biedt je de mogelijkheid om een succesvolle business op te bouwen binnen de zakelijke telecom- en IT-wereld.

 

Taken

In de rol van accountmanager ben je verantwoordelijk voor het actief beheren van jouw klantenbestand. Je onderhoudt zowel de relatie met bestaande klanten en bouwt deze verder uit. Daarnaast bouw je jouw eigen klantenbestand uit met een proactieve en resultaatgerichte ondernemersmentaliteit.

 

Verantwoordelijkheden

Het bedrijf biedt organisaties in het digitale transformatieproces van de huidige werkomgeving, en die van de toekomst. Ze zijn op zoek naar een kandidaat voor de regio Noord-Brabant én een kandidaat voor de regio Utrecht/Zwolle

 

Vereisten

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau met minimaal 5+ jaar commerciële-/verkoopervaring in de ICT-branche.
  • Kennis van software, SaaS, Microsoft en hosted telefonie is de juiste basis om te starten.
  • Je hebt sterk ontwikkelde competenties op het gebied van resultaatgerichtheid, organiseren, presenteren, vertrouwen en beïnvloeding.
  • Je hebt een goed eigen netwerk met relaties binnen het mkb-segment.
  • Je bent een bouwer: je vindt het leuk om een nieuwe klantenkring op te bouwen en nieuwe markten aan te boren waar je met dit portfolio succesvol kan zijn. Je vergeet daarbij niet om bestaande relaties te onderhouden en te ontwikkelen.
  • Je bent in staat om kansen te identificeren en klantwensen te vertalen naar een waardevolle businesscase. Hierbij ben je een gesprekspartner van formaat.

 

Arbeidsvoorwaarden

  • Verkopen met de steun van een grote organisatie op het gebied van backoffice, administratie, marketing, lead distributie, een supportdesk voor jouw klanten en meer.
  • Een financieel gezonde organisatie met een open cultuur, leuke werksfeer en gedreven collega’s die dagelijks werken aan onze klanttevredenheid.
  • Je komt bij ons in loondienst. Wanneer het je ambitie is om in de nabije toekomst als zelfstandig ondernemer verder te gaan behoort dit tot de mogelijkheden door onze unieke franchiseformule.
  • Je krijgt volop de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. De branche staat nooit stil. Je bent dus nooit uitgeleerd.

Heb je een vacature of profiel gezien dat je aanspreekt?

Neem gerust contact met me op en ik hoop dat we wat voor elkaar kunnen betekenen! Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

6 + 6 =

Of bel: 06 51750898