Een CV vind ik niet het belangrijkst. Juist het matchen van personen, dus wie je écht bent, doe ik heel graag.

Dit artikel stond in de Kerstspecial van Ede Stad. Een mooie samenvatting van het werk dat ik het liefste doe!

Sollicitatietrainingen en onzekerheden

Ik zie jonge veelbelovende professionals die enorm onzeker zijn. Ik help hen na te denken over hun kwaliteiten en hun ervaring in werk of stage. Het is altijd weer bijzonder om iemand te zien groeien en uiteindelijk de juiste baan te zien vinden. Een groot netwerk en mijn voelsprieten zorgen kunnen hierbij helpen. De meest interessante ontmoetingen vinden spontaan plaats.

Duurzame match

Als echte matchmaker ben ik persoonlijk en transparant. Altijd op zoek naar de juiste baan of de juiste persoon in mijn netwerk en op internet. Zowel de kandidaat als het bedrijf wil ik vooraf gesproken en bezocht hebben. Alleen dan kan ik werken aan een duurzame match: een baan of klant voor de langere termijn.

Ben jij op zoek?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of heb je een vacature waarvoor je de juiste kandidaat nog niet gevonden hebt? Neem dan vrijblijvend contact met me op. No cure, no pay en geen fee vooraf!

 

Petra