Afgelopen maandag had ik een heel leuk coachingsgesprek met een dame die meer vrijheid en variatie wilde in haar werk. Samen hebben we gekeken naar haar talenten en de richting die ze op wil. Zo leuk om te zien dat iemand vol goede moed en vol energie weer verder kan. 

 

Hoe vind ik mijn droombaan?

De laatste tijd krijg ik steeds meer verzoeken om samen in gesprek te gaan voor advies. Super leuk! En door mijn intuïtieve gave krijg ik soms ingevingen die weer tot nieuwe richtingen leiden. Daarnaast heb ik een heel groot netwerk en kan ik je wellicht in contact brengen met bedrijven of personen in een bepaalde branche. En als ik dan de successen zie van de personen die ik coach, wordt ik daar heel vrolijk van.

Weg, die valse bescheidenheid!!

Wie ben jij? waar wordt jij gelukkig van? Wat zijn jouw talenten? Wat zijn jouw Unique Selling Points (USP’s)? Wat doe je er allemaal nog naast? Wij zijn vaak zo bescheiden in wat we doen. Maar waarom? Jij kan/doet meer dan je denkt! Ga ook eens in gesprek met je omgeving en vraag aan hen waar jij goed in bent. Dat levert hele leuke gesprekken op. Daarnaast geef jij gelijk in jouw directe netwerk aan dat jij wat anders wil. De intentie is gezet. Daarnaast denken ze misschien wel aan jou, als ze een leuke vacature tegenkomen. Of wellicht kennen zij weer iemand in hun netwerk, die jou verder kan helpen.

Coachingspakket

Aangezien deze adviesgesprekken nu steeds meer op mijn pad komen, dacht ik, daar moet ik iets mee. Ik ben van nature een gever, dus ik wil iedereen helpen. En daar was het coachingspakket geboren: een adviesgesprek, LinkedIn screening, CV screening en sollicitatiecoaching in één! Ik investeer 2,5 uur in jou om jou naar je droombaan te helpen.

Petra liet me in een inspirerend gesprek inzien dat een verandering in m’n mindset tot meer actie zal gaan leiden. Door te denken vanuit bescheidenheid beperk ik mezelf. Tijd voor actie om mezelf meer te laten zien!

Bel, mail of app me als jij jouw kwaliteiten en talenten op de juiste manier wilt inzetten!

 

Petra