Searching

Het searchen is een intensief proces. Het kost met name heel veel tijd. Ik zoek naar de juiste functie voor kandidaten. Voor bedrijven zoek ik de beste kandidaat voor hun vacature. Daarbij maak ik gebruik van mijn eigen netwerk, maar ook van jobsites en linkedin en veel van mijn creativiteit!

Matching

Matching blijft een mooi proces. Het start met persoonlijk kennismaken. Het voortraject hierin is zeker net zo belangrijk. Er wordt vooraf vaak heel wat heen en weer gemaild, geappt en gebeld. Is de mens achter de cv wat het bedrijf zoekt? Is het vanuit het oogpunt van de kandidaat de perfecte baan? Dan maak ik me sterk voor beide partijen. Heb ik het idee dit is DE match, dan volgt er een persoonlijke kennismaking wat ik zal organiseren. Best wel simpel, iedereen weet dat het zo werkt. Mijn toegevoegde waarde is dat ik iedereen het beste gun. De beste kandidaat voor het bedrijf en een mooie werk toekomst voor de kandidaat!

Zakelijk

 

Selectie op competenties én karakter

Een goede klik is minstens zo belangrijk als de kennis en kunde van jouw nieuwe collega en werknemer. Met mijn selectie sluiten niet alleen de competenties van de kandidaat aan op jouw verwachtingen en wensen, maar kijk ik ook of de nieuwe medewerker prettig in het team past, voor nu en in de toekomst. Kortom ik ga voor een duurzame match!

De bemiddeling

Snel en zorgvuldig. Dit levert niet alleen tijdwinst op, maar zorgt er daarnaast voor dat je zeker bent van geschikte, nieuwe collega’s. Ik heb maar één prioriteit: het vinden van jouw ideale kandidaat voor de langere termijn.

Kandidaten

Door mijn grote netwerk lukt het vrijwel altijd om gemotiveerde kandidaten te linken aan de juiste mensen, organisaties en vacatures. Ook in samenwerking met collega’s die dezelfde passie hebben, het gaat om het verbinden van mensen!

Hoe gaat dat in zijn werk?

Wanneer ik een opdracht krijg, start ik met het benaderen van mijn eigen netwerk en database. Ik heb een mooi netwerk. De mensen die ik zoek en op mijn pad komen screen ik door uitgebreid te interviewen. Daarom vraag ik gewoon van alles. Van de herkomst tot hobby’s, van de passie en wat neemt iemand mee aan kennis en kunde. Uit dit gesprek en met mijn gevoel kan ik zoveel halen, dat ik al goed weet hoe iemand is en wat diegene wil. Mocht de ideale kandidaat hier niet tussen zitten, zoek ik verder voor je op LinkedIn. Net zolang tot ik de ideale werknemer voor je heb gevonden!

Neem vrijblijvend contact met me op, dan vertel ik je in een persoonlijk gesprek nog meer over mezelf en mijn werkwijze.

Kandidaten

 

Carrière

Met meer plezier je werkdag beginnen? Misschien het moment voor een carrière switch? Wil je meer verantwoordelijkheden? Op zoek naar die extra uitdaging in je baan?

Iedereen heeft in zijn carrière een keer het moment dat je toe bent aan een nieuwe uitdaging. Ik help je verder! Door mijn grote netwerk lukt het vrijwel altijd om gemotiveerde kandidaten te linken aan de juiste mensen, organisaties en vacatures. Ook in samenwerking met collega’s die dezelfde passie hebben, het gaat om het verbinden van mensen!

Wie ben jij?

Het begint met een match tussen jou en je toekomstige werkgever. Daar draait het om. Daarom beginnen we met een uitgebreide kennismaking waarin we jouw competenties en ambities, maar ook je herkomst, passies en hobby’s zullen bespreken. Uit dit gesprek en met mijn gevoel kan ik zoveel halen dat ik daarna weet wie jij bent en wat je wilt. Vervolgens kijken we gezamenlijk naar jouw mogelijke carrièrepad en gaan we op zoek naar de functie die aansluit bij jouw persoonlijkheid, kennis en kunde. Daarbij letten we altijd of de cultuur van je toekomstige werkgever en de sfeer binnen het bedrijf/afdeling wel bij je past.

Er is een match!

Na deze kennismaking breng ik verslag uit naar het betreffende bedrijf en als alles klopt, volgt er een kennismaking. Ik word nog altijd blij als de handtekening is gezet, dat het klopt en dat er een nieuw begin is voor zowel het bedrijf als de kandidaat!

Database

Is er niet direct een match met een bestaande vacature, hou ik je in mijn database totdat jouw droombaan voorbij komt. Als dit zover is, benader ik je met het goede nieuws.

Alle voordelen op een rijtje:

w

Je krijgt snel een persoonlijk reactie

Een uitgebreid netwerk

Eén vast aanspreekpunt

+

Eerlijke en open communicatie

Heb jij zin in een nieuwe uitdaging?!

CONTACT

Petra Barten
Searching | Matching | Consulting
Ede

0651750898
contact@petrabartenconsulting.nl

 

VOLG ME OP SOCIAL MEDIA