Succes Manager

Je werkt met klanten van de franchisenemers, vooral MKB en met grote providers. Dit zijn bijvoorbeeld Ziggo-Vodafone, Tele2 etc. Deze lanceren nieuwe diensten /producten, die in de markt gezet moeten worden bij o.a. de franchisenemers. Samen met hen en de partnersales managers ben jij verantwoordelijk om dit proces goed te begeleiden.

Ook het geven van seminars en het lanceren van nieuwe producten horen tot jouw taken. Hiervoor moeten ook afspraken gemaakt worden/conversies gedaan worden.

 

Taken en verantwoordelijkheden

De Succes Manager is een persoon die sales/commercieel gedreven is. Je werkt samen met twee partner Sales Managers die verantwoordelijk zijn voor in totaal 35 franchisenemers over heel Nederland. Tevens neem je plaats in het MT.
Ook heb je affiniteit met de markt en je focus op klantbinding. Lead Generation genereer je in samenwerking met contact /service center mensen. Deze afdeling bestaat momenteel uit 6 fte.

De leads komen voornamelijk vanuit de franchisenemers. Deze leads moeten worden opgevolgd, afspraken gemaakt worden, etc. Met het team samen is het de bedoeling om doelstellingen en conversie omhoog te krijgen. Jij geeft leiding aan het team van het Service/Contact Center (6fte).
Je ziet kansen en maakt een succes van de business. Motiverend naar het team en je krijgt de mensen enthousiast mee in je ideeën. Een stevige persoonlijkheid, die echt achter zijn eigen ideeën staat en kan overleggen met de CEO.

Met de afdeling Marketing (i.s.m. met 1 ander fte) kun je hier mooie acties bedenken om de klantbeleving te upgraden. De acties kunnen incentives zijn, maar ook seminars. Dat mag je zelf bedenken. Alles om nieuwe klanten binnen te halen en bestaande klanten te behouden.

 

Vereisten

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Affiniteit met telecom;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Hands on mentaliteit;
  • Sales/Marketing mentaliteit.

 

Arbeidsvoorwaarden

  • Een marktconform salaris, mede afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden door het volgen van trainingen;
  • Ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien naar andere uitdagende functies binnen de organisatie.

Heb je een vacature of profiel gezien dat je aanspreekt?

Neem gerust contact met me op en ik hoop dat we wat voor elkaar kunnen betekenen! Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

11 + 2 =

Of bel: 06 51750898