HR officer / HR assistant

Wegens uitbreiding van ons HR team is er een nieuwe vacature ontstaan van HR officer / HR assistant.

Het zou fijn zijn als je het volgende kennis en kunde hebt:

  • HRM (hbo-niveau) gerelateerde studie en /of werkervaring in dit vakgebied.
  • Je beschikt over goede Microsoft Office-skills en je weet hiermee verantwoord en tactvol om te gaan.
  • Je deinst niet terug voor een uitdaging! Je durft namelijk initiatief te tonen en kritisch te zijn. Daarnaast weet je zelfstandig te kunnen functioneren.

 

Wat bieden wij jou?

Als HRM-officer kom je te werken binnen een jonge en dynamische organisatie. Je werkt nauw samen met onze professionele en behulpzame collega’s. Je leert de vele vlakken van HR kennen in deze uitdagende en afwisselende functie. Omdat het een nieuwe vacature is kan je procedures en zaken in overleg zelfstandig opzetten en monitoren. Met name zullen volgende taken zeker met dagelijkse regelmaat in jouw functie voorkomen:

  • Medewerkers adviseren op HR-gerelateerde vragen;
  • Ondersteunen in de werving en selectie van nieuwe medewerkers;
  • Gehele Onboarding van nieuwe medewerkers;
  • Social mediakanalen monitoren en optimaliseren;
  • Ondersteuning van de personeelsadministratie;
  • Adviseren en regelen van alle opleidingen voor het interne personeel.
  • Verantwoordelijk voor het volledige pakket van ziekteverzuim tot betermelding/ Case manager.

 

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is de grootste leverancier op het gebied van telecommunicatie en de digitale werkomgeving voor ondernemend Nederland. Wij begeleiden organisaties om de juiste keuze te maken bij de huidige technologische ontwikkelingen, en die van de toekomst. Dat doen we door zorgvuldig samengestelde diensten en oplossingen aan te bieden op het gebied van telecom en de digitale werkplek, inclusief adoptie, beveiliging en support.

Dit bedrijf baseert deze oplossingen altijd op bewezen technologie van onder andere Microsoft en de bekendste telecomproviders. Samen selecteren we welke oplossing bij de organisatie past. Hierbij staan een helder advies en toegankelijkheid centraal. Dit bedrijf laat Ondernemend Nederland slimmer samenwerken dankzij de nauwe samenwerking met onze partners en 35 krachtige franchiseondernemers. Zij werken verspreid door heel Nederland zodat er altijd iemand in de buurt is voor het juiste advies.

Heb je een vacature of profiel gezien dat je aanspreekt?

Neem gerust contact met me op en ik hoop dat we wat voor elkaar kunnen betekenen! Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

9 + 6 =

Of bel: 06 51750898