Consulting

Mijn (coachings)gesprekken zijn niet standaard. Ik probeer echt de mens achter de CV te zien. Maar ook de mens die het bedrijf juist nodig heeft. Mocht je advies nodig hebben in de richting die je zoekt en heen wilt, dan ben ik daar open en eerlijk in. Ik ga er van uit dat jij er ook zo instaat. Uiteindelijk ben jij degene die bepaalt. Ik vervul alleen de rol van intermediar. Het blijft altijd weer bijzonder om te zien waar het gehele proces heen gaat.

Daarom vind ik dit werk ook zo leuk, met mensen werken! Heerlijk.

LinkedIn screening

Hoe word ik zichtbaarder op LinkedIn en hoe word ik gevonden door recruiters? Ik geef jou tips hoe je dit zonder al teveel energie voor elkaar krijgt, waardoor jij beter gevonden wordt! Voor €50 screen ik jouw LinkedIn-profiel en geef ik je per mail de tips door, zodat jij deze kunt aanpassen.

Wil je daarna meer hulp? Dat geef ik je graag. Maak dan gebruik maken van onderstaand coachingspakket.

Coachingspakket

Wat krijg jij van mij? Voor €200 investeer ik 2,5 uur van mijn tijd om jou naar je droombaan te helpen.

Coachingsgesprek

Ik ga met jou in gesprek zodat we boven tafel krijgen waar jij gelukkig van wordt. Waar ben jij goed in en wat zijn jouw talenten? Met mijn intuïtie geef ik jou de inspiratie en de drive om verder te gaan in je proces.

CV advies

Hoe is een goede CV opgebouwd. Ik screen jouw CV en we kijken samen wat bij jou past. Zo heb jij straks een mooi visitekaartje voor de bedrijven.

Sollicitatiecoaching

Vind jij sollicatiegesprekken ook zo lastig? Welke vragen ga jij stellen en welke vragen kan jij verwachten? Ik help je je sollicitatiegesprek voor te bereiden, zodat jij zelfverzekerd op pad gaat.

 

Petra liet me in een inspirerend gesprek inzien dat een verandering in mn mindset tot meer actie zal gaan leiden. Door te denken vanuit bescheidenheid beperk ik mezelf. Tijd voor actie om mezelf meer te laten zien!

 

Ik ga voor een duurzame relatie, een baan of klant voor de langere termijn. Het opbouwen van mijn netwerk waar ik zuinig op ben maar wat ik ook graag wil delen.

Als ik iets kan doen om iets te verwezenlijken dan ga ik daarvoor.

 

Heb jij zin in een nieuwe uitdaging?!

CONTACT

Petra Barten
Searching | Matching | Consulting
Ede

0651750898
contact@petrabartenconsulting.nl

 

VOLG ME OP SOCIAL MEDIA